Maatwerk

page-5-title

Hieronder een aantal voorbeelden van ons 'Maatwerk' aanbod.

Interne audit

Een goed uitgevoerde interne audit is belangrijk om u goed te kunnen voorbereiden op de externe audit. Ten eerste stellen externe auditors hoge eisen aan de kwaliteit en de interne audit en de rapportage. Ten tweede krijgt u op tijd inzicht in zwakke plekken in uw ISMS, zodat u die nog voor de externe auditor kunt repareren. Wanneer u door Kwinzo een interne audit laat uitvoeren, gaat dit als volgt:

  • Samen met u, stellen wij een onderbouwde agenda voor de interne audit op. Dit doen we op basis van incidenten, risico's en natuurlijk op basis van de inhoud van de voorgaande audits.
  • Indien gewenst, zullen wij vooraf een toets uitvoeren, zodat u omissies kunt aanvullen. Immers, het is geen probleem als dingen niet helemaal goed zijn, maar het is wel belangrijk dat het ISMS op het moment van de interne audit, bijna of geheel compleet is.
  • Wij voeren de interne audit uit en zullen binnen een week een verslag met onze bevindingen opleveren.
  • U kunt zelf de bevindingen repareren. Indien gewenst kunnen wij nog een 'opvolg' audit uitvoeren.

Onze interne audits en onze rapportages voldoen aan de eisen die auditors stellen. Met een interne audit van Kwinzo kunt u zeker van uw zaak zijn.

ISO 9001

Voor organisaties die ISO 27001 of NEN 7510 combineren met de ISO 9001, bieden wij maatwerk ondersteuning. Wij hebben templates en standaard checklists, aan de hand waarvan u het ISMS kunt uitbreiden met een KMS (Kwaliteits Management Systeem).

ISO 27701

De ISO 27701 is een uitbreiding op de ISO 27001 en/of de NEN 7510 met betrekking tot privacy. Voor de ISO 27701 moet u aan het ISMS een kwaliteitssysteem toevoegen dat is gericht op privacy en beveiliging van persoonsgegevens. Dit heet een Privacy Informatie Management Systeem.

Wij hebben templates en checklists om deze toevoegen snel en efficiënt te realiseren. Natuurlijk kunnen wij u hierbij ook ondersteunen.

ISAE 3402

Kwinzo heeft veel ervaring met ISAE trajecten. Wij kunnen u helpen met het samenstellen van een zinvol en werkbaar 'controlframework', ook kunnen wij periodiek ondersteunen bij het ordenen van de vereiste evidence.

Wij hebben diverse samenwerkingspartners, die geaccrediteerde ISAE rapportages opstellen. Wij zelf houden ons liever bezig met  ondersteuning.

 

Adviesgesprek aanvragen

Direct plannen