Producten

page-5-title

Elk ISMS - traject is anders, met veel dezelfde onderdelen. Daarom gaan wij voor standaardisatie waar mogelijk en aanpassen waar nodig. Om onze trajecten soepel en efficiënt te laten verlopen hebben wij een set Tools ontwikkeld. Een aantal Tools kunt u ook apart aanschaffen.

ISMS - Tool

Onze ISMS - Tool, is een applicatie die de Security Officer ondersteunt met: classificeren, risicomanagement, de jaarplanning, controles en het verzamelen van ‘evidence’. Met behulp van onze ISMS- tool kan de Security Officer snel alle rapportages voor de audit maken.

U kunt de ISMS- Tool gebruiken voor € 1.200 - ex. btw per jaar.

Set Templates

Onderdeel van kwaliteitszorg is het vastleggen van beleid en rapportages in documenten. Wij bieden hiervoor een beproefde set templates en handreikingen. Met deze set is dit deel van het werk een fluitje van een cent.

De set is geschikt voor:

  • ISO 27001
  • NEN 7510, inclusief NEN 7513 en NEN 7514
  • ISO 9001 (als aanvulling)

De set kost u eenmalig € 1.200 - ex. btw.

Onze Kennisbank

Een Kennisbank met nieuws, handleidingen, antwoorden op veel gestelde vragen, overzichten van leveranciers en nog veel meer.

Voor de klanten die ook gebruik maken van onze modeldocumenten publiceren wij op onze Kennisbank regelmatig updates op de set Templates.

Toegang tot onze Kennisbank is € 600 - ex. btw per jaar.

Adviesgesprek aanvragen

Direct plannen